tiistai 16. lokakuuta 2018

Instabank laskee säästötilinsä korkoa

Aikaisemmin elokuussa Bank Norwegian ilmoitti laskevansa säästötilinsä talletuskorkoa. Koron lasku astui voimaan lokakuun alusta. Koron lasku oli melko suuri 1,75 prosentista 0,75 prosenttiin. Tämän jälkeen muiden pankkien tarjoamat säästötilit ovat nousseet houkuttelevammiksi vaihtoehdoiksi. Esimerkiksi Instabank on tarjonnut säästötilillään erittäin kilpailukykyistä 1,0 % vuotuista talletuskorkoa.

Kuitenkin 10.10. Instabank ilmoitti laskevansa säästötilinsä korkoa 1,0 %:sta 0,8 %:iin. Muutos astuu voimaan 15.12.2018. Instabankin mukaan talletuskoron muutos johtuu ''viimeaikaisista muutoksista markkinatilanteessa''. Eli arvatenkin Bank Norwegianin talletuskoron lasku on vaikuttanut Instabankin säästötilin suosioon. Instabankin uusi talletuskorko 0,8 % on kuitenkin edelleen markkinoiden korkeimpia ja oiva talletustili säästöille. Voit lukea Säästöpossun tekemän arvion Instabankin säästötilistä tästä.

Säästötilien korkojen lasku on erittäin ikävää säästämisen kannalta. Säästämistä ei kuitenkaan kannata jättää sen takia. Aina kannattaa säästää!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Blogitekstisuositus

Tienaa rahaa netissä?

Olen etsinyt jo pidempään keinoa tienata rahaa netin avulla. Olisihan se mukava loikoilla kotisohvalla näpyttelemässä puhelinta ja samaan a...