tiistai 25. syyskuuta 2018

Säästöpossun Salkku 25.9.2018

Säästöpossun Salkku näyttää yhä tosi yksipuoliselta. Salkussa otetaan ilo irti Bank Norwegianin säästötilin viimeisistä päivistä korkeammalla 1,75% korolla. 1.10. alkaen korko laskee myös aikaisemmin tilin omistaneiden osalta 0,75 prosenttiin. Voin taata, että kun seuraava Säästöpossun Salkku julkaistaan 10.10., näkymä on muuttunut. Todennäköistä on, että Instabank on ottanut Salkussa ylivallan. 

Bank Norwegianin osuus salkun sisällöstä siis huimat 92%. Instabank kokeilullaan nappasi 1% salkusta. Myös rahastot ja osakkeet jatkavat pienellä painoarvolla.







Olen miettinyt ja etsinyt pitkään myös muita vaihtoehtoja täyttämään Bank Norwegianin jättämää aukkoa. Olen ehkä löytänytkin jotain, mistä lisää lähiviikkoina. Kuitenkin Instabank lienee tällä hetkellä ensimmäinen vaihtoehto. Eniten huolettaa sen maksutoimintojen takkuamiset. Lue tästä arvioni Instabankin säästötilistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti


Blogitekstisuositus

Tienaa rahaa netissä?

Olen etsinyt jo pidempään keinoa tienata rahaa netin avulla. Olisihan se mukava loikoilla kotisohvalla näpyttelemässä puhelinta ja samaan a...